Welkom mooi mens! Ik ben Mila Welschen

Ik ben ervan overtuigd dat liefde de basis vormt van onze natuurlijke staat van Zijn, en dat innerlijke bewustwording de reis is naar onze ware authentieke Zelf.

Ik ben op vierjarige leeftijd geadopteerd. Naast dat is gebleken dat mijn adoptie illegaal is geweest en mijn geboortegegevens vervalst zijn, is mijn jeugd binnen mijn adoptiegezin niet makkelijk geweest. Ik heb in dit gezin met emotionele verwaarlozing, emotioneel misbruik en lichamelijke mishandeling te maken gehad.

In dit gezin werd ik altijd als het probleem gezien die het gezin ontwricht zou hebben wegens adoptieproblemen. Echter, door mijn hooggevoeligheid begreep ik al op zeer jonge leeftijd hoe dit gezin werkelijk functioneerde en dat de innerlijke emotionele conflicten van mijn adoptieouders op mij werden geprojecteerd. Ik was voor hen een zondebok, en namen geen verantwoordelijkheid voor hun ongeheelde innerlijke wereld. Ik heb hierdoor vele hobbels gekend in mijn leven.

Inmiddels heb ik d.m.v. mijn bewustwordingsprocessen zelfliefde ontwikkeld en heb ik mijn onderliggende trauma’s en emoties kunnen verwerken en los kunnen laten. Ik bewandel nu in alle liefde mijn eigen pad, wat behoort tot mijn hart en ziel, vanuit verbinding met mezelf.

Hoewel mijn situatie in een samengesteld adoptiegezin heeft plaatsgevonden, vinden dit soortgelijke situaties in alle gezinsvormen plaats. Echter, niet iedereen heeft het vermogen tot zelfbewustzijn, en niet iedereen is bereid om verantwoordelijkheid te nemen. In mijn praktijk vind ik het dan ook belangrijk om met mensen te werken die openstaan voor innerlijke bewustwording en innerlijke healing, zodat ze het pad kunnen gaan bewandelen die echt tot hun ziel behoort.

Uit het hoofd…, In het hart

Eckhart Tolle definieert het Ego als de identificatie met gedachten.
Daarmee bedoelt hij dat je de (onbewuste) gedachten in je hoofd voor waar aanneemt en daar je gevoel van eigenwaarde aan ontleent.
Het vormt de illusie van de geest. De illusie tussen wie je denkt te zijn en wie je werkelijk bent.

Het is mijn missie om mensen weer in contact te laten komen met hun gevoel. Ik heb een achtergrond in (klinische neuro)psychologie, echter werk ik vanuit een andere benadering. De reguliere psychologie wordt voornamelijk gestuurd op diagnostisering en op de psyche van de mens. Dit zorgt ervoor dat mensen in hun denk -en gedragspatronen blijven hangen, terwijl de oplossing is om weer in verbinding te komen met ons hart.

Opleidingen
Clinical Neuropsychology (MSc)
Psychologie (BSc)
Toegepaste Psychologie

In mijn praktijk ben ik een gepassioneerde psycholoog die je ondersteunt bij het herinneren wie je in essentie bent. Dit doe ik door je te spiegelen, door mee te kijken naar je interne processen en je aandacht te laten richten op je innerlijke wereld. Inzicht en helderheid in je eigen blokkades, trauma’s en overtuigingen is nodig om je realiteit te transformeren. Dit proces van innerlijke bewustwording nodigt je uit om weer contact te maken met je hart, je Zijn…, het thuiskomen bij jezelf. Door te voelen ga je ontdekken wat er echt in je leeft en je hart te volgen, zodat je vol vreugde en liefde voor jezelf je eigen pad bewandelt waarin jij de regie in handen houdt.

‘Als we ons meer laten leiden door ons hart, en minder door onze gedachten…, Hoe zou de wereld er dan uit zien?’

Zeg jij JA tegen je reis naar innerlijke bewustwording?

Het leven is een reis met obstakels om te overwinnen en ervan te leren, maar vooral een ervaring om van te genieten. Dus koester elk moment dat je hebt en creëer je eigen innerlijke rijkdom.

‘Door onze interne strijd te classificeren als psychische stoornissen, ontnemen we onszelf de kans om open te blijven staan voor innerlijke bewustwording.’