Hi, Ik ben Mila
Ik ben ervan overtuigd dat liefde
de basis vormt van onze natuurlijke
staat van Zijn.

Uit het hoofd…, In het hart

Eckhart Tolle definieert het Ego als de identificatie met gedachten. Daarmee bedoelt hij dat je de (onbewuste) gedachten in je hoofd voor waar aanneemt en daar je gevoel van eigenwaarde aan ontleent. Het vormt de illusie van de geest. De illusie tussen wie je denkt te zijn en wie je werkelijk bent.

Het is mijn missie om mensen weer in contact te laten komen met hun gevoel. Ik heb een achtergrond in de psychologie, echter wil ik graag vanuit een andere benadering te werk gaan. De reguliere psychologie wordt voornamelijk gestuurd op diagnostisering en op de psyche van de mens. Dit zorgt ervoor dat mensen in hun hoofd blijven, terwijl de oplossing is om weer in verbinding te komen met ons hart.

Opleidingen
Clinical Neuropsychology (MSc)
Psychologie (BSc)
Toegepaste Psychologie

In mijn praktijk ben ik een gepassioneerde psycholoog die je ondersteunt bij het herinneren wie je in essentie bent. Dit doe ik door je te spiegelen, door mee te kijken naar je interne processen en je aandacht te laten richten op je innerlijke wereld. Inzicht en helderheid in je eigen blokkades, trauma’s en overtuigingen is nodig om je realiteit te transformeren. Dit proces van innerlijke bewustwording nodigt je uit om weer contact te maken met je hart, je Zijn…, het thuiskomen bij jezelf. Door te voelen ga je ontdekken wat er echt in je leeft en je hart te volgen, zodat je vol vreugde en liefde voor jezelf je eigen pad bewandelt waarin jij de regie in handen houdt.

‘Als we ons meer laten leiden door ons hart, en minder door onze gedachten…, Hoe zou de wereld er dan uit zien?’

Zeg jij JA tegen je reis naar innerlijke bewustwording?

Het leven is een reis met obstakels om te overwinnen en ervan te leren, maar vooral een ervaring om van te genieten. Dus koester elk moment dat je hebt en creëer je eigen innerlijke rijkdom.

‘Door onze interne strijd te classificeren als psychische stoornissen, ontnemen we onszelf de kans om open te blijven staan voor innerlijke bewustwording.’